Tietoa meistä

Kauneushoitola BeautyKa

BeautyKa on kauneushoitola Nokian ydinkeskustassa,  Harju-centerissä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.


Karoliina Leponiemi, yrittäjä, kosmetologi

Kauneudenhoito on ollut aina sydäntäni lähellä. Nyt valmistuttuani kosmetologiksi ja oman hoitolan avaamisen myötä, pääsen tekemään työtä, jota rakastan.

Työssäni arvostan asiakkaan kohtaamista rauhallisessa ja kiireettömässä ympäristössä, jolloin saan toteuttaa yksilöllisen hoitolakokemuksen asiakkaan tarpeiden mukaan. Hoitolassani olet aina ainoana asiakkaana. Käytän korkealaatuisia tuotteita, laitteita ja välineitä. Työssäni olen rauhallinen ja huolellinen. Haluan pitää osaamiseni ajan tasalla, oppia koko ajan uutta ja kouluttautua lisää säännöllisesti. 

Toivon, että lähdet hoitolastani keho ja mieli virkistyneinä. Lämpimästi tervetuloa!

                            

Tietoa ripsienpidennyksistä

Ripsien pidennyksien ikäraja 16 vuotta! Alle 16 vuotiaiden ajanvaraukset aina huoltajan toimesta puhelimitse. 

Valmistautuminen ripsihuoltoon tai uusien ripsien laittoon:

 • Ennen huoltoon/ripsien laittoon tuloa, puhdista ripset huolellisesti meikki- ja voide jäämistä, koska muuten liima ei tartu kunnolla ja ripsiä tippuu ennen aikaisesti Älä käytä öljypitoisia puhdistusaineita!
 • Harjaa ripsipidennykset huolellisesti ennen huoltoon tuloa
 • Poista piilolinssit laiton ajaksi
 • Älä käytä ripsentaivutinta ennen ripsien laittoa

Likaisiin ripsiin laitetut pidennykset eivät pysy eikä takuu ole silloin voimaassa. Takuu ei koske muiden tekemiin ripsiin tehtyjä huoltoja.

Pidennysten hoito

 • Kampaa ripset aina aamuisin ripsille tarkoitetulla kierreharjalla.
 • Pese ripset säännöllisesti siihen tarkoitetulla pesuvaahdolla. (ihmisen tuottama tali ja rasva sulattavat ripsiliimaa) Pesuvaahtoa voit ostaa hoitolasta. Varmistu, että pesuvaahto soveltuu yksiin käytetyn liiman kanssa.
 • Mikäli silmät ovat vuotaneet runsaasti, pese ripset pesuvaahdolla, koska kyynelneste irrottaa liimaa.

VÄLTÄ ensimmäisen 24h aikana:

 • Suihkurusketusta
 • Voiteiden levitystä silmänympärysiholle
 • Ripsien koskettelua
 • Ripsiväriä ja silmämeikkiä
 • Piilolinssien käyttöä
 • Itkemistä
 • Vatsallaan nukkumista

VÄLTÄ ensimmäisen 48h aikana:

 • Solariumia

 VÄLTÄ RIPSIENPIDENNYSTEN KANSSA

Metallisia/muovisia ripsientaivuttimia, öljypohjaisia tuotteita sekä öljymäisiä silmämeikin poistoaineita.

Omien ripsien kasvuaika on normaalisti n.60-90 päivää, jonka jälkeen karva irtoaa ja putoaa ja uusi kasvaa tilalle. Silmissä on aina eri kasvuvaiheessa olevia ripsiä, ja koska pidennyksessä kuidut liimataan omaan ripseen, kuidut tippuvat pois yksittäisen karvan kasvukauden päättyessä. Tämän vuoksi pidennyksiä tulee huollattaa säännöllisin väliajoin (2-4vkoa). 

 Yleisimmät syyt ripsien lähtöön ennenaikaisesti: Ripsiä irtoaa yleensä enemmän toisesta silmästä, mikä johtuu kyljellään nukkumisesta. Ripsien turha koskettelu, öljymäinen kosmetiikka, ripsiväri, kuumuus, sauna, solarium, kuuma höyry, öljyravintolisät, hormonitasapainon muutokset (mm.raskaus ja imetys), silmätipat ja eräät lääkkeet saattavat aiheuttaa ripsipidennysten ennenaikaista putoamista. Kesä kuumuus, aurinkovoiteet sekä runsas hikoilu saattavat lyhentää huoltoväliä tilapäisesti.

 Ripsipidennyksillä on takuu: Jos ripsipidennyksistä tippuu yli 50% tai ripsissä on jotain muuta huomautettavaa ole hyvä ja ota yhteyttä välittömästi, kuitenkin max 7 vuorokauden kuluessa laitosta. YKSITTÄINEN KOLO EI KUULU TAKUUSEEN. Kotihoito-ohjeiden noudattaminen on ehdoton takuun voimassaololle! Varaamalla ajan hyväksyt ehdot! 

Ripsipidennyksiä ei voi laittaa, mikäli sinulla on silmätulehdus tai allergian oireita silmissä. Ripsipidennyksiä ei suositella akrylaattiallergisille, kemoterapiassa käyville tai muille, joilla on runsasta karvanlähtöä aiheuttavia sairauksia.


Näin toimimme Covid-19 tartuntojen ehkäisemiseksi

Jo normaaliolosuhteissa tietenkin huolehdimme siitä, että puhtaanapito ja hygienia on hoitolassa tinkimätöntä ja tunnollista.

Asiakaskäyntien sääntely

 • Hoitola on avoinna vain ajanvarausten mukaan
 • Olethan ystävällinen ja saavut vastaanotollemme yksin ja vain hetkeä ennen palvelusi ajankohtaa, jotta edellinen asiakas on ehtinyt lähteä ja tila tuulettua. 

Puhtaanapito, desinfiointi ja suojaus

 • Kosketuspintojen ja välineiden puhdistus, desinfiointi ja muut mahdolliset suojaukseen liittyvät toimenpiteet

 • Ethän tule vastaanotolle jos sinulla on COVID-19 tartuntaan sopivia oireita tai olet ollut samassa tilassa henkilön kanssa, jolla epäillään virustartuntaa tai joka on karanteenissa. Myös ulkomaanmatkan jälkeen olisi hyvä odotella pari viikkoa ennen hoitoihin tuloa.

 • henkilökunta käyttää maskia ja toivomme sitä myös asiakkailta. Saapuessasi pese/desinfioi kädet. Pidä etäisyyttä kanssaihmisiin.  


Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto. Kiviä on käytetty mm. erilaisten kiputilojen hoidossa.

 1. Voimakkaasti stressiä poistava ja rentouttava
 2. Lihasjännityksiä laukaiseva
 3. Kehoa ja mieltä tasapainottava
 4. Veri- ja imunestekiertoa lisäävä
 5. Aineenvaihduntaa tehostava
 6. Hermoston toimintaa tasapainottava
Emme suosittele kuumakivihierontaa, mikäli lämmönsietokykysi on alentunut. Kiviterapiaa ei suositella myöskään suonikohjuihin, diabeetikoille tai sydänsairaille. Hoitoa ei voi tehdä, mikäli sinulla on tarttuva ihosairaus, tulehdus, kuume, flunssa, tms.